Reklam

Gazete oku Television Blog Directory 4nl.net iy10 populer.ru Kac.im toplist.biz.tr im
Home » » Milat Dizisi Ne Zaman Başlayacak ?

Milat Dizisi Ne Zaman Başlayacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Yine TRT yine ses getirecek bir yapım ile geliyor. Milat Dizisi çok yakında ekranlara gelecek.Daha önce kısa tanıtımlar ile bizlere yüzünü gösteren dizi şimdi uzun bir tanıtım ve etkileyici çekim teknikleri ile karşımıza çıktı. Kadrosunda çok ünlü isimleri rol aldığı ve istihbarat konulu dizinin yapımcılığını üstlenen yapım şirketi ise Miray Yapım oldu. Mustafa Uğurlu , İlhan Şeşen ve Ufuk Bayraktar ile bizlikte uzun soluklu ve Türk İstihbarat Teşkilatının yapısını , görevlerini ve işleyişini izleyeceğiz.

Her hafta bizleri ekranlara bağlayacak olan yapım yine TRT tarafından hazırlanan ve ses getireceğini düşündüğümüz bir yapım . Son döneme damgasını vuran TRT yine aksiyonlu ve çekim kalitesinin hayran bırakacağı görsellikleri bizlere sunacak. TRT 1 yine yaptı yapacağını ve gizem , ihanet ve sır dolu bir dünyanın kapılarını bizlere açacak.  Milat Son Bölüm her hafta sitemizde olacak ve tüm detayları öğrenme fırsatını yakalayacaksınız.

MİLAT DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KONUSU


TRT1 Yeni Dizisi Milat Ufuk Bayraktar, Mustafa Uğurlu, İlhan Şeşen, Burcu Kara, Başak Sayan, Yasemin Öztürk ve Demir Karahan , İsmail Filiz  gibi isimlerin rol  aldığı dizinin konusu adından da anlaşılacağı üzere istihbarat yani gizli birim ve bu birimin diğer ülkeler hakkında bilgi toplaması ve bu bilgileri gerekli birimler ile paylaşılıp , operasyon gibi detaylar da dahil olmak üzere değerlendirmesini yapan kurumdur. Ve bu kurum Başbakanlık adı altında çalışmış olsa da her zaman , her yerde olduğu gibi bu kurumu sabote edecek insanlarında olduğunu konu edecek.

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder